مراسم هفتمین روز مرحوم مغفور حاج احمد نادری

با اخلاص، انقلابی راستین، مصلح و بی پیرایه، متعبّدی بی ریا و بی غش، بسیجی قدیمی، ریشه دار و بی نشان، گمنامی آشنا و آشنایی غریب: مصداق آیه شریفه: «یبتغون فضلاً من الله و رضواناً، سیما هم فی وجوههم من اثرالسجود » که رستگاری و رضوان الهی را در خدمت به جامعه و در ایام بازنشستگی در خدمت به زائران دلسوخته کربلای معلی و نجف اشرف، عتبات عالیات و سرزمین وحی جستجو می کرد.

از دیگر خصایص و صفات مرحوم حاج احمد نادریعدالت خواهی و اهتمام زایدالوصف ایشان به پای بندی به ملکه عدالت در امور اجرایی بود. روح ناآرام و عافیت ستیز ایشان در قید امور رایج اداری نبود تا جایی که بعد از بازنشستگی اداری و ظاهری به امور بازنشستگان و فعالیت در کانون بازنشستگان با قوت و انگیزه و اشتیاق بیشتری اهتمام نشان داد و به جدّ پیگیر تشکیل این تشکل و رفع نیازهای اداری و ملزومات مورد نیاز آن تا یک روز قبل از درگذشت و تسلیم جان به جان آفرین بود.

سحرخیزی و شروع فعالیت در ساعات ابتدایی روز و استمرار تا پاسی از شب و تلاش عاشقانه برای ادامه خدمت به زائران عتبات عالیات و سرزمین وحی و تأمین و تضمین سلامت و رضایت زائران وجه همت او بود. تا جایی که چندین بار به عنوان مدیر نمونه عتبات عالیات از سوی سازمان حج و زیارت معرفی گردید.

جامعه دانشگاهیان و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی، خانواده مرحوم نادری، رزمندگان، جانبازان و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس و همکاران شریف بازنشسته امروز در غم فقدان چریکی پیر،و مدیری لایق و دلسوز به سوگ نشسته و علو درجات و رضوان و غفران الهی را در این ماه پرخیرو برکت برای آن مرحوم از خداوند بزرگ مسئلت دارند.

آن کسی را بستائید که اندر همه عمر

بهر آسایش مردم قدمی بردارد